Logo van Circulairstaal®

Circulairstaal®

De Landweer 1
3771 LN Barneveld

Bericht sturen
Circulairstaal®

Wij zijn CIRCULAIRSTAAL®. Ambitieus om staalconstructies zo te ontwerpen dat ze volledig circulair zijn. We leveren hiermee een actieve bijdrage aan de circulaire toekomst van Nederland. In een circulaire economie blijft de waarde van producten behouden, of producten en grondstoffen worden hergebruikt om de vernietiging van grondstoffen te minimaliseren.

Circulairstaal® is een staalconcept van Brink Staalbouw, één van de grotere Nederlandse staalbouwers. Brink Staalbouw, met vestigingen in Barneveld en Nijverdal, is al geruime tijd actief op het gebied van circulaire staalconstructies en heeft in de achterliggende periode meermaals bewezen circulair te kunnen ontwerpen en te bouwen! 

Met Bedrijfsgebouw Fokker 7 heeft Brink Staalbouw, samen met de overige betrokken bouwpartners, de  Nationale Duurzaamheidsprijs Staal 2016 gewonnen, een bekroning van al de inspanningen op het gebied van circulariteit. Momenteel bouwt Circulairstaal® mee aan het meeste circulaire warehouse in Nederland: Uitgeverij Davo B.V. op het A1 Bedrijvenpark te Deventer

BIOCOAT®

Samen met onze partner Van Merksteijn Staalcoating zijn wij erin geslaagd om een nieuwe generatie staalconservering te ontwikkelen. BIOCOAT® is de meest milieuvriendelijke vorm van staalcoating in de huidige markt. De coating is een vervanger voor het nabehandelen van staalconstructies met lijnzaadolie. Ook kan het een alternatief zijn voor het milieubelastende natlakken van constructies in binnensituaties. 

“Wel circulair, niet duurder ”