Over dit project

Locatie

Goor

Type bouw

Bedrijfspand

Hodes Goor

Hodes Huisvesting is aanbieder van flexibele, duurzame en betaalbare huisvesting speciaal voor de markten leren, recreëren, wonen & zorg. Hodes heeft jarenlange kennis en ervaring in de woning- en utiliteitsbouw doorvertaald in industriële bouwconcepten. Daarnaast zijn zij koploper in tijdelijke en circulaire huisvesting zoals de zorgkamer, zorgwoning, miniwoning, basiswoning en pluswoning.

“Bijdragen aan betere huisvesting voor mens en aarde. Elke dag weer! - Antonie ter Harmsel, directeur Hodes ”

Circulaire productielocatie

De uitbreiding van de tweede assemblagehal van Hodes is noodzakelijk vanwege de toenemende vraag naar circulaire huisvesting. Op loopafstand van het bestaande kantoor en assemblagehal aan de Nieuwenkampsmaten, wordt een nieuwe assemblagehal gebouwd aan de Dammaten, ook op het bedrijventerrein de Zenkeldamshoek. De compleet nieuwe hal met een grootte van ruim 3200 m2 wordt gebruikt om de productiecapaciteit te verhogen. In april hoopt Hodes de eerste projecten vanuit deze nieuwe hal te realiseren.

De nieuwe productielocatie zal voorzien worden van een circulaire staalconstructie met Biocoat® Daarnaast worden Falk Cradlecore® wandpanelen met circulaire PIR isolatie toegepast. Bisoton zal leverancier worden van de betonelementen die voor een groot deel bestaan uit betongranulaat. Al deze leveranciers geven een terugkoopgarantie op de materialen. Hodes zal zelf zorgdragen voor de realisatie van het circulaire kantoorgedeelte!